+36 1 439 – 1958
9:00 - 17:00

Márkáink

A Jotun csoport a világ egyik vezető festékbevonat és porfesték gyártója.

A norvég tulajdonban lévő cég mintegy 40 gyártóegységgel rendelkezik és több, mint 100 országban van jelen világszerte. Jotun, az időt álló bevonatok gyártója. A Jotun kiváló minőségű bevonatrendszereit elsősorban a korrózióvédelem, a passzív tűzvédelem, valamint beton szerkezetek védelme és dekorációja területén alkalmazzák. Rendkívül széles termék palettával rendelkezik, amely mellé szaktanácsadást, a kivitelezés során szakértői segítséget és képzést is biztosít.

Fő szakterületek:

 • energia szektor
 • szénhidrogén feldolgozó iparok (tengeri gáz és olaj kitermelés, finomítás,
  tárolás, csővezetéki szállítás)
 • infrastruktúra (repülőterek, épületek, hidak)
 • tengeri hajózás
 • por bevonatok
 • dekoratív bevonatok

Weilburger Coatings GmbH,a GREBE csoport tagja

A Weilburger Coatings GmbH,a GREBE GROUP alapító tagja, innovatív szállítója a speciális piaci igényeket kielégítő bevonatoknak. Az 1900-as alapítás óta a kicsi, különleges anyagokat gyártó cégből elismert ipari bevonatokat gyártó nemzetközi vállalattá fejlődött. Időtálló, dekoratív, érték növelő ipari festék bevonatok széles választékát kínálják világszerte.
A Weilburger cég olyan bevonatrendszereket fejleszt, ahol a piaci igény a gazdaságossággal, a környezetvédelemmel, és a technikai kivitelezés magas szintjével párosul.

A Weilburger számos területen kínál bevonatokat különféle felületekre:

 • vasúti és katonai járművek
 • tapadásmentes háztartási áruk (GREBLON® | Non-Stick)
 • tűzhelyek és fűtőberendezések (melyek magas hőmérsékletnek ellenálló
  bevonatokat igényelnek)
 • üvegipar
 • bútor-és parkettagyártás
 • műanyag termékek
 • grafikai ipar (speciális lakkok)
 • üzemek, ipari berendezések

Kutatás-fejlesztő részlegük jelenleg főképpen a vízbázisú hőálló bevonatokat, új fluorpolimer bevonatokat, sugárzásra kötő UV és EBC rendszereket, valamint 2K- PUR-vizes bevonatokat, oldószer mentes epoxi rendszereket és vízzel hígítható effekt bevonatokat fejleszt.

A Chemische Industrie Erlangen GmbH 75 éve van jelen a korrózióvédelemi bevonatok piacán.

Környezetbarát és gazdaságos anyagaikkal számos iparágban értek el sikereket, Magyarországon elsősorban az energetika területén alkalmazzák a CHING bevonatokat. A cég fejlett gyártási és logisztikai rendszerének köszönhetően gyorsan és rugalmasan szolgálja ki vevőit.

Főbb termékcsoportok:

 • Ipari transzformátorok bevonatai
 • Korrózióvédelmi bevonatok hidak, acélszerkezetek, csarnokok és más „nehéz” korrózióvédelmet igénylő objektumok részére
 • Ipari lakkok kerékpárok, motorkerékpárok és egyéb, a mindennapi életben jelen lévő használati tárgyak részére

A Chem Trend a világ vezető formaleválasztó gyártói közé tartozik.

Fő szakterületek

 • A globális présöntő ipar
 • A globális poliuretán ipar
 • A globális gumi-, kompozit- és centrifugál-öntő ipar
 • A gumiabroncs ipar . Vezető beszállítója a világ valamennyi kiemelkedő abroncsgyártó vállalatának.
 • Termoplasztikus műanyagok feldolgozása

Az 1961-ben alapított vállalat mára egy globális cégcsoporttá nőtt, termelőüzemekkel és leányvállalatokkal öt kontinensen. A magyar piacot németországi üzeméből látja el. A német központban jelentős kutatás-fejlesztési kapacitással korszerű laboratóriumot működtet. A magyarországi gumiipari és kompozitgyártó partenerek részére egyedi igények szerinti terméktámogatást, helyszíni tesztek lehetőségét, szakértői támogatást és raktárkészletről való gyors kiszolgálást biztosítunk.

A német NABU-Oberflächentechnik GmbH. innovatív megoldásokat kínál alumínium és acél felületek felületkezelésében.

Speciális savas pácokat fejlesztett ki a felületek zsírtalanítására, amelyek a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánnak. A NABU festéklemaró szerekkel a fém felületekről hideg illetve meleg lemarással, áztatással valamint szórással eltávolíthatóak a legkülönbözőbb festék bevonatok.

A NABU kataforetikus festékek lemarására alkalmas megoldást is kínál. A passzíváló szerek segítségével fém felületek foszfátozása is megoldható: alumínium, acél, cink valamint magnézium felületek kezelését követően felvitt festék bevonatok tapadása nagymértékben megnő.

A LACKFA Isolierstoff GmbH mára meghatározó szereplő a dübörgésgátló anyagok európai piacán.

A poliuretán nyersanyagok elterjedésével, a Lackfa a sokoldalú anyag felhasználásával különböző szigetelő termékek fejlesztésébe kezdett és nagy hangsúlyt fektetett a kétkomponensű poliuretán rendszerek kifejlesztésébe.

A poliuretán termékcsoport mellett a gyártó kifejlesztett több, különböző felületen alkalmazható speciális anyagot, amelyek egybefüggő bevonatot képezve szolgálnak hang- és nedvesség elleni szigetelésre.

A több évtizedes kutatási-fejlesztési munka meghozta eredményét: mára a Lackfa világszerte elismert gyártó a speciális hő- és zajvédelmi bevonatok piacán.

Az SVT a passzív tűzvédelem területére szakososdott globális cégcsoport.

Az ipari létesítmények, különböző ipari-, köz-és lakóépületek valamint közlekedési eszközök tűzvédelmére fejlesztett speciális termékei világszinten a csúcsminőséget képviselik.

Az ABP Coatings kínálatában megtalálhatóak különféle padlóbevonatok

általános és ipari igénybevételre, vezetőképes padlóbevonatok, valamint közúti hidak vízszigetelési rendszerei. Több évtizedes tapasztalat és jelentős kutatás-fejlesztés eredményeképp a német AB-Polymerchemie GmbH nemzetközi sikereket ért el gazdaságos, innovatív és professzionális rendszerivel, objektum- és ügyfélspecifikus megoldásaival.

Főbb referenciák:

 • Volkswagen,
 • Mercedes Benz,
 • Siemens üzemcsarnokok

A Chase Corporation csövek, csőszakaszok speciális korrózióvédelmére szakosodott.

A Chase termékek alkalmazási területe elsősorban azokon a technológiai szakaszokon van, ahol az insert KPE csöveket a magas belső nyomás miatt nem lehet alkalmazni és csak acélcső használható. Ezen szakaszok lehetnek föld alatt vagy felett. Ettől függően kapnak megfelelő „szalagos” védelmet.

A korrózióvédelemi igen speciális esete, amikor a védendő objektum víz alatt van. Előfordul, hogy nem lehetséges a kiemelése, ezért víz alatt kell a korrózióvédelmet (festést) biztosítani. Hasonló helyzet áll elő azon objektumok (főleg csövek) esetében, melyeknél nem biztosítható a felület szárazsága, pl. a lecsapódó pára miatt, ha a csőszakaszban a levegő hőmérsékletétől eltérő hőmérsékletű anyag áramlik és a folyamatos üzem miatt nem zárható le.

A Svájcban alakult családi vállalkozás mára Európa-szerte szállít textilipari termékeket.

Gyártóegységekkel 6 országban mint 400 főt foglalkoztat és kiemelkedő referenciákkal rendelkezik a lakástextil-, intézményi és közlekedési piacon. A TISCA TIARA szőnyegek, bútorszövetek, függönyök, sötétítők és kiegészítő textiltermékek a legmodernebb eljárásokkal, premium alapanyagokból készülnek.

Miért a TISCA?

 • Rövid kiszolgálási idő: a jelentős raktár-és gyártáskapacitás miatt a
  rendeléseket rövid átfutási idővel ki tudjuk szolgálni.
 • Mindent egy helyről: harmonikus, egyedi belső terek kialakítása az egyes textil elemek összhangjával alakítható ki.
 • Prémium minőségű termékek óriási választékban.
 • Kiváló ár-érték arány.
 • Kiemelkedő tervezői gárda: a díjnyertes termékfejlesztő csapat egyedi igények alapján rövid határidővel megvalósítja a megrendelő elképzelésének megfelelő design terveket.
 • Magas szintű terméktámogatás: technikai asszisztencia a tervezés kezdetétől a kész belső térig.

A Cellofoam vezető szerepet tölt be Európában az ipari és műszaki célra gyártott hő- és hangszigetelő termékek és tömítések piacán.

Használatra kész hangszigetelő termékek széles választékát kínálják, elsősorban kiváló minőségű rugalmas habszivacsokat és nem szőtt anyagokat (PUR, PE, PP, PES, szálkeverékeket) gyártanak szabadalmazott technológiával.

Leginkább a hab előállítására alkalmazott különleges Cello® technológiájukra büszkék, mely magas minőségű hangelnyelő anyagok előállítását teszik lehetővé. Kiváló szakértői továbbá a különféle lamináló technikáknak, melyet számos akusztikai termékük gyártásánál alkalmaznak.

1963-ban történt megalapítása óta a Cellofoam a laminálás legnagyobbjai közé tartozik és
kifejlesztette a láng- és szárazragasztós laminálási technikákat. A Cellofoam a nem szőtt eljárások területén is aktívan jelen van. A legkorszerűbb berendezésekkel a vevő igénye szerint állítják elő az alaktartó és önhordó két- és háromdimenziós nem szőtt termékeket.

Portfóliójukhoz tartoznak még a csőhéjszigetelés, ragasztószalagok, rezgéscsillapítás, kompresszortakarók és csatorna hangtompítók.

Újrahasznosított bőr egyedülálló technológiával

Az Egyesült Királyságban működő E-Leather gyár egy speciális, szabadalmaztatott eljárás során természetes marhabőrből készít ún. újrahasznosított bőrt tekercses kiszerelésben. Az ún. „eco bőr” magas minőségű kárpitosipari alapanyag, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.  A finomra darált bőrből víznyomással préselt bőrtekercsek könnyen szabhatóak, kisebb súlyúak és kevésbé nyúlnak, mint a természetes bőr, így kárpitozáshoz, ülések, bútorok bevonásához kiválóan alkalmasak.