+36 1 439 – 1958
9:00 - 17:00

Rólunk

A Nordic-Chem

Cégünk 2003-ban alakult kereskedelmi vállalat, amely elsősorban ipari korrózióvédelmi festékek importjával és hazai nagykereskedelmével foglalkozik. Termékpalettánk részei a festékeken túl speciális ipari formaleválasztó anyagok, passzív tűzvédelmi anyagok, szigetelőanyagok és ipari, közületi felhasználású textilek.

Cégünk több, mint húsz éves szakmai és kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik a korrózióvédő anyagok és formaleválasztók importjában és hazai forgalmazásában. A magas színvonalú terméktámogatás, szakmai asszisztencia fontos része tevékenységünknek, amely elengedhetetlen összetevője a vevők kiszolgálásának. Vevőink a hazai ipari termelők jelentős vállalatai. A tőlük elvárt precíz és pontos kiszolgálást, eseti igények szerinti gyors és rugalmas szállítást minden esetben tudjuk biztosítani.

Raktárkészletet saját telephelyünkön illetve kihelyezett raktárban, logisztikai partnerünknél tartunk. Telephelyükön a legkorszerűbb színkeverő berendezésekkel azonnali kiszolgálást biztosítunk.

Minőségpolitika

Nordic-Chem Kft. ipari korrózióvédő festékek és anyagok, speciális formaleválasztó anyagok forgalmazása során elsősorban a magas minőségi követelményeknek megfelelő, ipari mértékű igényeket kívánja kielégíteni.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeit gyorsan, hatékonyan és rugalmasan szolgáljuk ki, olyan szállító háttér megteremtése mellett, mely biztosítja a megbízható, magas színvonalat.

A Nordic-Chem számára legfontosabb szempont a partnerek megelégedettsége, melyet az alábbiakkal kívánunk elérni:

  • Az igények pontos felmérése és rögzítése
  • Az igényeknek megfelelő termékek kiajánlása, melynek záloga a technológiák és termékek magas szintű ismerete
  • Megfelelő szállítói háttér kialakítása, mind a termékek, mind a szolgáltatók (szállítók) körében
  • Az ügyintézés gyors és hatékony lebonyolítása, melyet a folyamatok betartásával és a pontos munkavégzéssel biztosítunk
  • Rugalmasság az elégedettség elérése érdekében, melyet az ügyféllel folytatott hatékony kommunikáció támogat.

A cégvezetés gondoskodik arról, hogy a cég irányítási politikáját mindenki megismerje és alkalmazza, a megfelelő intézkedések nyomon követhetők, ellenőrizhetők legyenek, hogy a kitűzött célok elérése megfelelően dokumentált legyen.

Irányítási politikánk megvalósításának fontos eleme a cégvezetés által nyújtott személyes példamutatás. A cég vezetése és minden szintű vezetője kötelezi magát arra, hogy napi tevékenységeit a lefektetett irányítási politikának megfelelően végzi.

A jövőre gondolva elhatározott szándékunk, hogy a hazai és nemzetközi elvárásoknak megfelelő termékeinkkel, illetve magas szintű szolgáltatásainkkal vevőink maximális megelégedettségét érjük el.