+36 1 439 – 1958
9:00 - 17:00

Korrózióvédelmi festékek

Magas szintű védelem a korrózió ellen

A fémek korróziója általános esetben azok oxidációját jelenti. A leggyakoribb a vas és acél korróziója, a rozsdásodás. Cégünk vizes és oldószeres festékbevonatokat kínál a korrózió elleni védelemre.

A korrózió és így a rozsdásodás sebessége a környezeti hatásoknak megfelelően eltérő lehet. Magas hőmérséklet, nagy páratartalom gyorsítja a folyamatokat. A légkör szennyezettsége is gyorsító tényező. Kínálatunkban a környezeti hatások alapján, nemzetközi szabványok szerint besorolt minden korróziós  igénybevételre van megfelelő termék. A rövid élettartamú átmeneti korrózióvédő bevonatoktól a 25 éves élettartamig tudunk ajánlani megfelelő bevonatokat.

Cégünk, a Jotun, a Weilburger és a Ching festék gyártók járműipar, faipar, fémfeldolgozó ipar és az elektronikai ipar területére szánt oldószeres illetve vizes bázisú festékeit, bevonat rendszereit kínálja.

Az ipari festékek és lakkok a tárgyak felületét védik a használat és a környezet hatásaitól, egyben esztétikai igényeket is kielégítenek – fényesség, szín, felületi struktúra.

Telephelyünkön saját színkeverővel rendelkezünk, így a felmerülő igényeket azonnali határidővel is teljesíteni tudjuk.

A korrózió és így a rozsdásodás sebessége a környezeti hatásoknak megfelelően eltérő lehet.

Magas hőmérséklet, nagy páratartalom gyorsítja a folyamatokat. A légkör szennyezettsége is gyorsító tényező. A környezeti hatások alapján a szabvány 5 korróziós kategóriát állított fel, amely 1-5-ig megfelel a növekvő igénybevételi sorrendnek.

Cégünk a rövid élettartamú átmeneti korrózióvédő bevonatoktól a 25 éves élettartamig az egész palettára kínál megoldást jelentő bevonatrendszereket.

Műszaki szakértők:

fodor-zoltan
Fodor Zoltán
Műszaki vezető
+36 20 522 0910

+36 1 439 1958

molnar-vilmos
Molnár Vilmos
Korrózióvédelmi specialista
+36 30 343 7857

+36 1 439 1958