+36 1 439 – 1958
9:00 - 17:00

Textilek

Kiemelkedő minőség

A TISCA TIARA szőnyegek, bútorszövetek, függönyök, sötétítők és kiegészítő textil termékek megfelelnek a legmagasabb minőségi és esztétikai elvárásoknak.

A svájci gyártó termékeit világszerte alkalmazzák intézmények, középületek belsőépítészeti kialakításakor valamint boltokban, szállodákban, éttermekben, irodák berendezésekor és közlekedési eszközök belső tereiben. A magas minőségnek köszönhetően a TISCA szőnyegek, kárpitok és függönyök a nagy igénybevétel ellenére is rendkívül tartósak, amely alacsonyabb karbantartási és tisztítási költségeket és hosszabb termék életciklust jelent.

Az Egyesült Királyságban működő E-Leather gyár egy speciális, szabadalmaztatott eljárás során természetes marhabőrből készít ún. újrahasznosított bőrt tekercses kiszerelésben. Az ún. „eco bőr” magas minőségű kárpitosipari alapanyag, amely számos előnyös tulajdonsággal rendelkezik.  A finomra darált bőrből víznyomással préselt bőrtekercsek könnyen szabhatóak, kisebb súlyúak és kevésbé nyúlnak, mint a természetes bőr, így kárpitozáshoz, ülések, bútorok bevonásához kiválóan alkalmasak.

Műszaki szakértők:

Általános felvilágosítás: nordicchem@nchem.hu

racz-katalin
RÁCZ KATALIN
Üzletfejlesztési vezető
+36 30 197 2438

+36 1 439 1958