(06-1) 439 – 1958
9:00 - 17:00

Szigetelőanyagok

Hang- és hőszigetelés, rezgéscsillapítás

A német Cellofoam cég táblás kiszerelésű illetve méretre szabott hangszigetelő termékek széles választékát kínálja. Elsősorban kiváló minőségű rugalmas habszivacsokat és nemszőtt anyagokat (PUR, PE, PP, PES, szálkeverékeket) gyártanak szabadalmazott technológiával.

A habosított anyagok előállítására alkalmazott különleges Cello® technológia magas minőségű hangelnyelő anyagok előállítását teszi lehetővé. A Cellofoam gyáraiban különféle lamináló eljárások során többrétegű hang- és hőszigetelő illetve rezgéscsökkentő anyagokat gyártanak. A német gyártó továbbá kiváló szakértője a különféle lamináló technikáknak, melyeket számos akusztikai termékük gyártásánál alkalmaznak.

Korszerűbb berendezésekkel alaktartó és önhordó két- és háromdimenziós nem szőtt termékeket is előállítanak. A portfólióban további szigetelő termékek is jelen vannak: csőhéjszigetelés, ragasztószalagok, rezgéscsillapítás, kompresszortakarók és csatorna hangtompítók.

A hosszú távú minőség jegyében

Vevőink és új érdeklődők által megfogalmazott korrózióvédelmi elvárások lapján kidolgozzuk azt a bevonatrendszert, mely a legjobb megoldást nyújtja.

A jó megoldás kidolgozása igen sokrétű feladat mely tartalmazza a kivitelező technológiai lehetőségeit, felkészültségét, időjárási viszonyokat. Természetesen keressük az optimális költségeket az adott feladathoz.

Megfogalmazzuk partnereink felé azokat a kérdéseket melyek megválaszolása elengedhetetlen a korrekt ajánlat elkészítéséhez.

Számos esetben többféle változatban készítjük el ajánlatunkat annak érdekében, hogy vevőink valóban a számukra megfelelő alternatívát választhassák.

Műszaki felvilágosítás:

Általános felvilágosítás: nordicchem@nchem.hu

racz-katalin
RÁCZ KATALIN
Üzletfejlesztési vezető
+36 30 197 2438

+36 1 439 1958